Sažetak događaja

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, šest prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira, jedno nasilje u obitelji i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, šest prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira, jedno nasilje u obitelji i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava. 
 
Kriminalitet
Po jedno kazneno djelo evidentirano je na području Senja (zlouporaba opojnih droga), Otočca (krađa) i Korenice (teška krađa).
Kazneno djelo zlouporabe opojnih droga počinjeno je posjedovanjem 1 grama opojne droge hašiš, koja je oduzeta od 21-godišnjaka iz Zagreba, protiv kojega se podnosi kaznena prijava.
Teška krađa je počinjena provalom u tri „Ledo“ zamrzivača ispred buffeta „Rapainka“ u NP Plitvička jezera, iz kojih je nepoznati počinitelj otuđio neutvrđenu količinu sladoleda. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava.
  
Promet
Sve prometne nesreće su sa materijalnom štetom, od kojih su se tri dogodile na području Novalje, dvije na području Korenice i jedna na području Otočca.
 
Javni red i mir
Narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Gospića, a počinjeno je drskim ponašanjem. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. 
 
Nasilje u obitelji
Nasilje u obitelji koje su počinile dvije osobe također je evidentirano na području Gospića. Počinitelj su uhićeni, te će uz optužni prijedlog biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava
U mjestu Doljani, Grad Otočac pronađena je jedna minobacačka mina koju su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu izuzeli i pohranili u skladište do uništenja. 
 


Stranica