Sažetak događaja

Slika fotke za vijesti/policajac03.jpg

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama, te četiri s materijalnom štetom.


Foto:
Ilustracija
Kriminalitet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo prijetnje na području Otočca.
 
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama, te četiri s materijalnom štetom. U prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, a dogodila se na području Korenice. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se po dvije na području Gospića, te po jedna na području Senja i Novalje.  
 
Javni red i mir
Evidentirana su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to po jedno na području Otočca, Novalje i Korenice, a počinjena su svađom, vikom i tučom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.  
  

Nasilje u obitelji
Evidentiran je i jedan prekršaj nasilja u obitelji, i to na području Otočca. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 



Stranica