Sažetak ostalih događaja

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprava i jedno kazneno djelo nasilja u obitelji.

Kriminalitet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprava i jedno kazneno djelo nasilja u obitelji. Po dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga evidentirana su na području Novalje i Senja, a od počinitelja tih kaznenih djela privremeno je oduzeto ukupno 6,9 g opojne droge marihuana, te se protiv njih podnose kaznene i prekršajne prijave. Kaznena djela krivotvorenja isprava i nasilja u obitelji počinjena su na području Otočca.  
 
 
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca i Novalje.
 
 
Javni red i mir
Evidentiran je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to na području Senja gdje je narušavanje počinjeno tučom. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
 
 
Nasilničko ponašanje
Uz kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, evidentiran je i jedan prekršaj nasilja u obitelji, koji se dogodio na području Gospića, a protiv počinitelja slijedi prekršajna prijava.

 
Ostali prekršaji
Za istaknuti je prekršaj iz Zakona o oružju, evidentiran na području Novalje, gdje je prilikom pretrage stana koje koristi 63-godišnjak iz Novalje pronađena jedna malokalibarska puška i 97 komada streljiva koje je on neovlašteno posjedovao. Protiv njega podnosi se Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
 


Stranica