Ispomoć Policijskoj upravi ličko-senjskoj za vrijeme turističke sezone

Slika fotke za vijesti/ispomoć-iz-dr.-PU-u-2010.jpg

Na ispomoć u Policijsku upravu ličko-senjsku upućeno je 12 policijskih službenika iz krapinsko-zagorske, karlovačke i sisačko-moslavačke Policijske uprave.


Foto:
PU ličko-senjska

Već dugi niz godina Policijska uprava ličko-senjska u vrijeme turističke sezone dobiva ispomoć u ljudstvu i tehnici, te je tim povodom danas, 1. srpnja u prostorijama ove PU upriličen prijem kolega iz drugih policijskih uprava. Oni će za vrijeme turističke sezone (01. srpnja – 31. kolovoza) pružati ispomoć svojim kolegama u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Prisutne su u ime načelnika Policijske uprave Željka Jurkovića i svoje osobno, pozdravili i zaželjeli im dobrodošlicu načelnik Odjela policije Jurica Butković, te načelnici postaja u koje će biti raspoređeni, koji su ih ujedno upoznali i sa zadaćama koje se od njih očekuju tijekom pružanja ispomoći.
Na ispomoć u Policijsku upravu ličko-senjsku upućeno je 12 policijskih službenika iz krapinsko-zagorske, karlovačke i sisačko-moslavačke Policijske uprave. U Policijsku postaju Novalja raspoređeno je 8 policijskih službenika, u Policijska postaja Gospić 2, te po jedan policijski službenik u Policijsku postaju Otočac i Karlobag.  

 



Stranica