Sažetak događaja

Jučer, 29. lipnja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom i 21-godišnjakinjom (obje iz Gospića) zbog osnovane sumnje da su počinile kazneno djelo razbojništva.

Kriminalitet
Jučer, 29. lipnja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom i 21-godišnjakinjom (obje iz Gospića) zbog osnovane sumnje da su počinile kazneno djelo razbojništva. Njih dvije su jučer, 29. lipnja oko 4 sata u mjestu Korenica, fizički napale 23-godišnjakinju iz Čaglina, te joj uz prijetnje oduzele ručnu torbicu u kojoj se nalazio novčanik i iz njega otuđile 600,00 kuna. Lake tjelesne ozljede je zadobila 23-godišnjakinja, a one su uz kaznenu prijavu privedene istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću, te se protiv njih podnosi i Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  
  
 
Promet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom, i to po jedna na području Otočca, Senja i Novalje. 
 


Stranica