Sažetak ostalih događaja

Slika auto_policija04.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, od kojih po dvije na području Otočca i Senja, te jedna na području Gospića.


Foto:
Ilustracija 
Promet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, od kojih po dvije na području Otočca i Senja, te jedna na području Gospića.
Od događaja iz prometa izdvajamo:
- sinoć oko 19.35 sati, na autocesti A 1, kod mjesta Sveti Rok, u smjeru Zagreba, osobno vozilo marke „Mercedes 124“, zagrebačkih reg. oznaka, kojim je upravljao 60-godišnjak iz Zagreba, zapalilo se u vožnji. Vozač se, nakon što je uočio dim na zadnjem dijelu vozila, zaustavio na zaustavnoj traci, te vatrogasnim aparatom ugasio požar. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a na vozilu je nastala manja materijalna šteta. 
 


Javni red i mir

Na području grada Senja evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena tučnjavom, svađom i vikom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu.

 


Stranica