Sažetak ostalih događaja

Slika fotke za vijesti/napad_sakama.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je sedam narušavanja javnog reda i mira, od kojih u Otočcu tri, te po jedno u Gospiću, Korenici, Senju i Novalji.


Foto:
MUP

Javni red i mir

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je sedam narušavanja javnog reda i mira, od kojih u Otočcu tri, te po jedno u Gospiću, Korenici, Senju i Novalji. U Gospiću i Novalji narušavanja su počinjena drskim ponašanjem, u Otočcu jedno tučnjavom, a ostali u Senju, Korenici i Otočcu svađom i vikom. Od navedenih narušavanja javnog reda i mira izdvajamo narušavanje koje se dogodilo na području Gospića, u kojem je sinoć oko 22 sata u mjestu Krš, Općina Perušić, 25-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,86 g/kg) fizički napao maloljetnika (obojica s područja Općine Perušić), udarivši ga više puta rukama i nogama po tijelu. Maloljetnik je zadobio lake tjelesne ozljede, a protiv 25-godišnjaka se podnosi kaznena prijava i optužni prijedlog.  
Protiv počinitelja ostalih narušavanja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Nasilje u obitelji

Na području Grada Otočca evidentirano je jedno kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji. Nad počiniteljem je kriminalističko istraživanje u tijeku.





Stranica