Propucavanje prozora u Otočcu

Slika fotke za vijesti/policija05.jpg

Jučer, 17. studenog u 19.50 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaprimili su dojavu da je u Otočcu u ulici Kneza Branimira propucan prozor spavaće sobe na katu obiteljske kuće vlasništvo 42-godišnjaka iz Otočca.


Foto:
Ilustracija

Jučer, 17. studenog u 19.50 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaprimili su dojavu da je u Otočcu u ulici Kneza Branimira propucan prozor spavaće sobe na katu obiteljske kuće vlasništvo 42-godišnjaka iz Otočca. Nakon zaprimljene dojave na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su utvrdili da je dana 17. studenog 2009. godine oko 19.30 sati nepoznati počinitelj, pucanjem iz vatrenog oružja propucao prozorsko staklo spavaće sobe koja se nalazi na katu navedene obiteljske kuće. U trenutku propucavanja u sobi se nalazilo dvoje djece koja nisu ozlijeđena.
Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, dana 18. studenog uhićen je 38-godišnjak iz Otočca nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje. 

 



Stranica