Prouzročio prometnu nesreću uslijed alkoholiziranosti

U subotu, 7. studenog oko 22 sata, u gradu Gospiću u Smiljanskoj ulici kod broja 126, došlo je do prometne nesreće na način što je 54-godišnjak iz Gospića, upravljajući sa osobnim vozilom marke „Renault 4“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Smiljana, te dolaskom do navedenog kbr., uslijed alkoholiziranosti (1,61 g/kg) prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila HMP Gospić koje je u trenutku nesreće bilo zaustavljeno uz desni rub kolnika sa upaljena sva četiri pokazivača smjera. U trenutku prometne nesreće u vozilu HMP nalazio se 27-godišnjak iz Perušića, koji je prije zaustavljanja upravljao s navedenim vozilom, te 27-godišnji djelatnik DZ Gospić iz Gospića.

U subotu, 7. studenog oko 22 sata, u gradu Gospiću u Smiljanskoj ulici kod broja 126, došlo je do prometne nesreće na način što je 54-godišnjak iz Gospića, upravljajući sa osobnim vozilom marke „Renault 4“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Smiljana, te dolaskom do navedenog kbr., uslijed alkoholiziranosti (1,61 g/kg) prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila HMP Gospić koje je u trenutku nesreće bilo zaustavljeno uz desni rub kolnika sa upaljena sva četiri pokazivača smjera. U trenutku prometne nesreće u vozilu HMP nalazio se 27-godišnjak iz Perušića, koji je prije zaustavljanja upravljao s navedenim vozilom, te 27-godišnji djelatnik DZ Gospić iz Gospića.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač vozila marke „Renault 4“ i isti je zadržan u Općoj bolnici Gospić na daljnjem liječenju, dok su osobe iz vozila HMP zadobile lake tjelesne ozljede.
Očevid prometne nesreće obavili su službenici PU ličko – senjske, a protiv vozača osobnog vozila podnosi se Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 


Stranica