U nepropisnom pretjecanju autobusa ozlijeđene četiri osobe

Slika fotke za vijesti/vratnik.jpg

Danas, 14. listopada u 10.10 sati na državnoj cesti 23, kod prijevoja Vratnik, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama.

Foto: PU ličko-senjska
Danas, 14. listopada u 10.10 sati na državnoj cesti 23, kod prijevoja Vratnik, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Nesreća se dogodila na način što je 21-godišnjak iz Otočca upravljajući osobnim vozilom marke „Ford Fiesta“, gospićkih reg. oznaka, iz smjeraSenja usmjeru Otočca, ušao u blagi lijevi zavoj gdje je vršeći radnju nepropisnog pretjecanja autobusa marke „Mercedes“ njemačkih nacionalnih oznaka,  prednjom stranom vozila udario u prednju stranu osobnog vozila marke „VW Passat“, bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, s kojim je upravljao 33-godišnji državljanin BiH, koji se kretao iz suprotnog smjera, pri čemu se od siline udara osobno vozilo „Ford Fiesta“ zanijelo u desno i zadnjim desnim dijelom udarilo u lijevu bočnu stranu autobusa.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su četiri osobe, vozači oba osobna vozila i dvoje putnika iz vozila „VW Passat“, koji su prevezeni u KBC Rijeka i nad njima je liječnička obrada u tijeku. 

 


Stranica