Uslijed alkoholiziranosti traktorom udario osobno vozilo

Slika fotke za vijesti/alkotest01.jpg

Sinoć, 12. listopada oko 20 sati u Fortičkoj ulici u Gradu Otočcu, 40-godišnjak iz Otočca uslijed alkoholiziranosti (3,17 g/kg) prouzročio je prometnu nesreću na način što se upravljajući s neregistriranim traktorom marke „Ursus C-335“, prije stjecanja prava na upravljanje kretao u smjeru ulice Petra Zrinskog.

Foto: Ilustracija

Sinoć, 12. listopada oko 20 sati u Fortičkoj ulici u Gradu Otočcu, 40-godišnjak iz Otočca uslijed alkoholiziranosti (3,17 g/kg) prouzročio je prometnu nesreću na način što se upravljajući s neregistriranim traktorom marke „Ursus C-335“, prije stjecanja prava na upravljanje kretao u smjeru ulice Petra Zrinskog. Dolaskom ispred kućnog broja 5 sa zadnjim lijevim pneumatikom traktora udario je u lijevu bočnu stranu parkiranog osobnog vozila marke „Toyota RAV 4“ gospićkih reg. oznaka, nakon čega je napustio mjesto događaja i udaljio se u smjeru ulice Petra Zrinskog, gdje je sustignut i zaustavljen od strane 43-godišnjeg vlasnika navedenog vozila i njegove 20-godišnje kćerke.
Zbog počinjenih naprijed opisanih prekršaja, protiv vozača traktora podnosi se Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. S obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja.  

 


Stranica