Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika fotke_ilustracije/pistolj_I_lisice.jpg

Danas, 06. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Pučišća, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, na način što je ostavio i držao bez nadzora svojih sedam pasa uslijed čega su navedeni psi dana 05. listopada 2009. godine u vremenu od 10 i 10.30 sati, u mjestu Jošani, Općina Udbina, napali i nasmrt izgrizli 76-godišnju staricu iz Jošana u blizini njene obiteljske kuće.

Foto: Ilustracija
Danas, 06. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Pučišća, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, na način što je ostavio i držao bez nadzora svojih sedam pasa uslijed čega su navedeni psi  dana 05. listopada 2009. godine u vremenu od 10 i 10.30 sati, u mjestu Jošani, Općina Udbina, napali i nasmrt izgrizli 76-godišnju staricu iz Jošana u blizini njene obiteljske kuće.
Tijekom današnjeg dana, 42-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.
Vlasniku pasa izdan je i Obavezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, opisanog kao držanje životinja bez nadzora. 

 
 
 

Stranica