Teško ozlijeđen pješak

U subotu, 19. rujna u 19.50 sati u na državnoj cesti 1 u mjestu Vranovača, općina Plitvička Jezera, došlo je do prometne nesreće na način što je 85-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom marke "Lada 2106", zagrebačkih reg. oznaka, iz smjera Korenice u smjeru Slunja, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sa prednjim desnim dijelom vozila udario u 24-godišnjeg pješaka iz Korenice, koji se u tom trenutku kretao pješice uz desni rub kolnika, te ga odbacio van kolnika u desnu stranu gdje je pao na zemljanu površinu.

U subotu, 19. rujna u 19.50 sati u na državnoj cesti 1 u mjestu Vranovača, općina Plitvička Jezera, došlo je do prometne nesreće na način što je 85-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom marke "Lada 2106", zagrebačkih reg. oznaka, iz smjera Korenice u smjeru Slunja, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sa prednjim desnim dijelom vozila udario u 24-godišnjeg pješaka iz Korenice, koji se u tom trenutku kretao pješice uz desni rub kolnika, te ga odbacio van kolnika u desnu stranu gdje je pao na zemljanu površinu.
Povrijeđeni pješak je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Gospić gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozlijede, te je zadržan na daljnjem liječenju.

Očevide prometne nesreće obavili su službenici Policijske uprave ličko-senjske, te je protiv vozača osobnog vozila, 85-godišnjeg hrvatskog državljanina podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.

 


Stranica