Zapaljenje motocikla na autocesti

Slika fotke za vijesti/zapaljenje-vozila.jpg

Jučer, 26. kolovoza oko 16 sati na autocesti A – 1, u smjeru Zagreba, kod mosta Gacka, došlo je do samozapaljenja motocikla marke „Aprilia – Pegaso 650“, talijanskih reg. oznaka, s kojim je upravljao 45-godišnji talijanski državljanin, a s kojim se u svojstvu putnice nalazila 49-godišnja talijanska državljanka. Prilikom samozapaljenja motocikl je u potpunosti izgorio.

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 26. kolovoza oko 16 sati na autocesti A – 1, u smjeru Zagreba, kod mosta Gacka, došlo je do samozapaljenja motocikla marke „Aprilia – Pegaso 650“, talijanskih reg. oznaka, s kojim je upravljao 45-godišnji talijanski državljanin, a s kojim se u svojstvu putnice  nalazila 49-godišnja talijanska državljanka. Prilikom samozapaljenja motocikl je u potpunosti izgorio. 
Izvršenim očevidom utvrđeno je da je do samozapaljenja motocikla došlo za vrijeme vožnje uslijed prijenosa topline sa topa ispušnog sustava na torbe koje su se nalazile obješene s bočne strane motocikla, zbog čega je došlo do zapaljenja torbi, a potom i  motocikla.
U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. 





Stranica