Prometna nesreća u Gospiću s teško ozlijeđenim motociklistom

Slika fotke za vijesti/Motorzaweb.jpg

Danas, 15. srpnja oko 11.20 sati na raskrižju Smiljanske ulice i ulice Logorište, u Gospiću, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom.

Danas, 16. srpnja oko 11.20 sati na raskrižju Smiljanske ulice i ulice Logorište, u Gospiću, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom. Do nesreće je došlo na način da je 55-godišnjak iz Zagreba upravljajući osobnim vozilom marke "Opel Astra", zagrebačkih reg. oznaka, prilikom skretanja iz Smiljanske ulice u ulicu Logorište, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska motocikla marke „BMW“ kojim je upravljao 24-godišnji policijski službenik, a koji se kretao iz suprotnog smjera svojom desnom stranom s upaljenim svjetlosnim signalom, udario prednjim lijevim dijelom vozila u prednji dio motocikla. 
U navedenoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je policijski službenik, liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Gospić, te je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Dubrava na daljnju hospitalizaciju.  
Zbog počinjenog kaznenog djela iz čl. 272. Kaznenog zakona, opisanog kao „Izazivanje prometne nesreće“, protiv vozača osobnog vozila podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  

 


Stranica