Poljacima nelegalno pružao usluge smještaja

Jučer, 14. srpnja u dopodnevnim satima, policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji sa službenikom Državnog inspektorata, izvršili su kontrolu pružanja usluga smještaja kod pedesetpetogodišnjaka iz mjesta Prizna, Grad Senj.

Jučer, 14. srpnja u dopodnevnim satima, policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji sa službenikom Državnog inspektorata, izvršili su kontrolu pružanja usluga smještaja kod pedesetpetogodišnjaka iz mjesta Prizna, Grad Senj. U sklopu kontrole, temeljem naloga suca Prekršajnog suda u Senju, izvršena je pretraga kuće za odmor navedenog pedesetpetogodišnjaka, kojom prilikom je u kući zatečeno 13 državljana Poljske koje isti nije prijavio, a usluge smještaja pružao je neovlašteno, odnosno bez odobrenja nadležnog tijela.
Protiv pedesetpetogodišnjaka podnesen je Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Senju, zbog prekršaja iz čl. 33. st. 1. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti. Od strane inspektora Državnog inspektorata izvršeno je pečaćenje kata kuće na kojem je pružao usluge smještaja, u trajanju od 30 dana.  


Stranica