Hvalevrijedno ponašanje mladih Gospićana

Slika fotke za vijesti/IMG0130.jpg

Zahvaljujući poštenim mladim nalaznicima iz Gospića, ali i promptnim djelovanjem Županijskog radija - Radio Gospića i policije, vrlo brzo pronađen je novac kojeg je jučer izgubio Dražen Orešković iz Udbine.

Zahvaljujući poštenim mladim nalaznicima iz Gospića, ali i promptnim djelovanjem  Županijskog radija - Radio Gospića i policije, vrlo brzo pronađen je novac kojeg je jučer izgubio Dražen Orešković iz Udbine.
Naime, u jučerašnjoj dopodnevnoj šetnji ulicom dr. Franje Tuđmana u Gospiću, dvoje šesnaestogodišnjaka, Nikolina Vidmar i Josip Genda na tlu su pronašli četiri tisuće kuna. Ne dvojivši ni trenutka, pronalazak novca prijavili su policijskom službeniku koji se našao u blizini, a potom su se zajedno s njim uputili u Policijsku postaju Gospić, gdje su obavili sve formalnosti vezane za navedeni događaj. U međuvremenu Dražen Orešković iz Udbine primijetio je gubitak novca, o čemu je obavijestio Županijski Radio - Radio Gospić radi davanja obavijesti slušateljima navedenog Radija, u nadi da će ipak netko od građana pronaći i vratiti izgubljeni novac, obećavši poštenim nalaznicima nagradu, što se na njegovo veliko zadovoljstvo i dogodilo.
Uz posredovanje policije, Dražen Orešković se danas sastao s poštenim nalaznicima i roditeljima jednog od pronalazača, zahvalio im na njihovom hvalevrijednom činu te ih, kao što je i obećao novčano nagradio.

 


Stranica