Prometna nesreća kod Senja

Jučer, 5. srpnja oko 1.40 sati na državnoj cesti broj 8, u mjestu Bunica, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama.

Jučer, 5. srpnja oko 1.40 sati na državnoj cesti broj 8, u mjestu Bunica, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Do  nesreće je došlo na način da je dvadesettrogodišnjakinja iz Kostrene upravljajući osobnim vozilom marke "Citroen Saxo", riječkih reg. oznaka, iz smjera juga u smjeru sjevera, uslijed nekretanja vozilom sredinom obilježene trake, prešla na lijevu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila marke „Seat Ibiza“, riječkih reg. oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao tridesetčetverogodišnjak iz Crikvenice.
U navedenoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je pedesetjednogodišnja putnica iz vozila „Citroen Saxo“, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozači navedenih vozila. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Senj, a potom su prevezeni u KBC Rijeka. Zbog počinjenog kaznenog djela iz čl. 272. Kaznenog zakona, opisanog kao „Izazivanje prometne nesreće“, protiv vozačice osobnog vozila podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz čl. 46. st. 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

 
 


Stranica