Slijetanje talijanskih državljanki na A - 1

U subotu, 27. lipnja oko 06,25 sati, na autocesti A-1, kod 188 km, u smjeru juga, područje grada Gospića, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Nesreća se dogodila na način što je B. L. (1963) državljanka Italije upravljajući sa osobnim vozilom marke "Audi A3", talijanskih reg. oznaka iz smjera Zagreba u smjeru Splita, uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad upravljačem, te sletjela van kolnika na meki teren gdje dolazi do prevrtanja vozila na desni bok.

U subotu, 27. lipnja oko 06,25 sati, na autocesti A-1, kod 188 km, u smjeru juga, područje grada Gospića, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Nesreća se dogodila na način što je  B. L. (1963) državljanka Italije upravljajući sa osobnim vozilom marke "Audi A3", talijanskih reg. oznaka  iz smjera Zagreba u smjeru Splita, uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad upravljačem, te sletjela van kolnika na meki teren gdje dolazi do prevrtanja vozila na desni bok.
U navedenoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica navedenog vozila kao i jedna putnica, dok je druga putnica zadobila lake tjelesne ozljede.  Ozlijeđene osobe zadržane su na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Gospić.
Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su policijski službenici PU ličko-senjske.
Zbog počinjenog kaznenog djela iz čl. 272.  Kaznenog zakona, opisanog kao „Izazivanje prometne nesreće“, protiv B. L. slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

 
 


Stranica