Ispomoć za vrijeme turističke sezone

Slika fotke za vijesti/ispomoc.jpg

S obzirom da Policijska uprava ličko-senjska već dugi niz godina u vrijeme turističke sezone dobiva ispomoć u ljudstvu i tehnici, danas 01. srpnja u prostorijama ove uprave upriličen prijem kolega iz drugih policijskih uprava, koji će za vrijeme turističke sezone (01. srpnja – 31. kolovoza) pružati ispomoć našoj PU.

S obzirom da Policijska uprava ličko-senjska već dugi niz godina u vrijeme turističke sezone dobiva ispomoć u ljudstvu i tehnici, danas 01. srpnja u prostorijama ove uprave upriličen prijem kolega iz drugih policijskih uprava, koji će za vrijeme turističke sezone (01. srpnja – 31. kolovoza) pružati ispomoć našoj PU. Prisutne kolege u ime načelnika Policijske uprave Željka Jurkovića i svoje osobno, pozdravili su i zaželjeli im dobrodošlicu zamjenik načelnika Policijske uprave ličko-senjske Jozo Milas i načelnik Odjela policije Josip Dujmović, koji su ih ujedno upoznali i sa zadaćama koje se od njih očekuju tijekom pružanja ispomoći.
Na ispomoć u Policijsku upravu ličko-senjsku upućeno je 13 policijskih službenika iz vukovarsko-srijemske, karlovačke i osječko-baranjske Policijske uprave. Tako je Policijska postaja Novalja dobila „pojačanje“ za 8 policijskih službenika, Policijska postaja Gospić za 3, te za 2 policijska službenika Policijska postaja Otočac.  

 


Stranica