Zatečeni pri pokušaju odvoženja otuđenih metalnih elemenata

Jučer, 27. ožujka, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su kod mjesta Oraovac, Općina Donji Lapac, zatekli 42-godišnjaka i 24-godišnjaka iz Belog Manastira, te 76-godišnjaka iz Donjeg Lapca, kako u teretnom vozilu prevoze razne metalne elemente. 

Jučer, 27. ožujka, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su kod mjesta Oraovac, Općina Donji Lapac, zatekli 42-godišnjaka i 24-godišnjaka iz Belog Manastira, te 76-godišnjaka iz Donjeg Lapca, kako u teretnom vozilu prevoze razne metalne elemente. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu 49-godišnjeg vlasnika pilane iz Donjeg Lapca, nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje u kojem je utvrđeno da su tijekom 26. i 27. ožujka, u dogovoru s jednim zaposlenikom, iz kruga pilane u Donjem Lapcu, otuđili oko 2 tone raznih metalnih dijelova i ormara, od kojih su jedan dio prodali otkupnoj stanici na području Šibenika, dok je drugi dio zatečen kod njih prilikom zatjecanja, te je privremeno oduzet.

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje nad zaposlenikom pilane provest će se naknado.    



Stranica