Zatečen na radu bez radne ili poslovne dozvole

Slika FOTKE ZA VIJESTI/granicna_policija.jpg

Jučer, 30. svibnja tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Barić Draga, Općina Karlobag, u obavljanju građevinskih radova na vikendici, vlasništvo 47-godišnjaka iz Zadra zatekli državljanina Bosne i Hercegovine, kako te radove izvodi bez radne ili poslovne dozvole.

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. svibnja tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Barić Draga, Općina Karlobag, u obavljanju građevinskih radova na vikendici, vlasništvo 47-godišnjaka iz Zadra zatekli državljanina Bosne i Hercegovine, kako te radove izvodi bez radne ili poslovne dozvole. Protiv njega se podnosi Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, te mu je uz nalog o izrečenoj mjeri opreza izuzeta putna isprava.

Tijekom provođenja obrade utvrđeno je da mu je usluge smještaja pružao 47-godišnjak iz Zadra, koji njegov boravak nije prijavio u zakonskom roku zbog čega mu je izdan obavezni prekršajni nalog. Protiv njega podnosi se i Optužni prijedlog zbog nezakonitog zapošljavanja stranca. 



Stranica