Vozio pod utjecajem alkohola i prouzročio prometnu nesreću

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV u Budackoj.jpg

Jučer u 22.40 sati na dijelu državne ceste broj 25, u Kaniži kod kbr. 20 u Gospiću, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Prometna nesreća se dogodila kada je 34-godišnjak iz Brinja, upravljajući pod utjecajem alkohola (1,39 g/kg)

Foto: Ilustracija 

Jučer u 22.40 sati na dijelu državne ceste broj 25, u Kaniži kod kbr. 20 u Gospiću,  dogodila  se  prometna  nesreća s ozlijeđenom osobom. Prometna nesreća se dogodila kada je 34-godišnjak iz Brinja, upravljajući pod utjecajem alkohola (1,39 g/kg) automobilom marke „Mercedes“, švicarskih registracijskih oznaka, iz smjera Podoštre u smjeru Gospića, izlaskom iz desnog oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad automobilom i prešao na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio automobila marke „Ford“ kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak iz Ličkog Osika.

Vozaču Mercedesa liječnička pomoć pružena je u OB Gospić, gdje su mu okvalificirane  teške tjelesne ozlijede, te je pušten na kućnu njegu.

Protiv vozača Mercedesa nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljena kaznena prijava.



Stranica