Vozači motocikla u prometnoj nesreći zadobili teške tjelesne ozljede

Slika FOTKE ZA VIJESTI/motor-na-boku.jpg

Jučer, 27. svibnja oko 16.20 sati u mjestu Rastovača, Općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama.

Jučer, 27. svibnja oko 16.20 sati u mjestu Rastovača, Općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Nesreća se dogodila kada je 46-godišnjak iz Koprivnice, upravljajući s motociklom marke „Honda“ koprivničkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Zagreba (jug-sjever), uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, te sletio u desno van kolnika, gdje je udario u kamenu stijenu. Potom iz suprotnog smjera nailazi 43-godišnjak iz Velike Gorice, upravljajući s motociklom marke „Kawasaki“ zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je također uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, pao na desnu stranu i zaustavio se na sredini kolnika.

Ozlijeđenim vozačima liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Karlovac, gdje su 46-godišnjaku okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život, a 43-godišnjaku teške tjelesne ozljede. 

Zbog neprilagođene brzine biti će im uručeni obavezni prekršajni nalozi.



Stranica