Vozač u Gospiću počinio nekoliko teških prekršaja u prometu

Slika /vijesti ožujak 2020/auto fleš.jpg

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Gospić su u subotu u 15,55 sati u Gospiću pomoću svjetlosnih i zvučnih signala zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake s obzirom da je vozač upravljao automobilom kojem su oba lijeva pneumatika ispala s felgi, no vozač se oglušio na zapovjedi policije i nastavio vožnju u smjeru Ličkog Osika prelazeći pritom na suprotnu stranu kolnika.

Vozač je zaustavljen u Ličkom Osiku, te je utvrđeno da automobilom upravlja 58-godišnjak iz Ličkog Osika pod utjecajem alkohola (2,63 g/kg).

Nadalje vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom, vozačka dozvola mu je istekla 2016. godine, kod sebe nije imao niti prometnu dozvolu, niti osobnu iskaznicu.

Isključen je iz prometa, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnih sredstava, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, a izdani su mu i obavezni prekršajni nalozi.

Pisane vijesti