Vilama pokušao napasti policijske službenike

Slika vijesti 2013/siječanj 2013/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Općine Vrhovine zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Općine Vrhovine zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. On je u ponedjeljak, 25. veljače u mjestu Založnica, Općina Vrhovine, tijekom postupanja policijskih službenika zbog utvrđenog prometnog prekršaja, poljoprivrednim alatom (vilama) krenuo na policijske službenike s namjerom da ih spriječi u postupanju, zbog čega je uhićen. 

On je priveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu, koje je po provedenoj dokaznoj radnji ispitivanja osumnjičenika sucu istrage podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora. Sudac istrage mu je odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana.



Stranica