Uništen duhan

Slika IMG_5716.jpg

Jučer je u kotlovnici poduzeća „Drvorez INO“ d.o.o. u Otočcu, temeljem pravomoćne presude Općinskog suda u Gospiću, uništeno 95,7 kg rezanog duhana, čija se ukupna tržišna vrijednost procjenjuje na 38 tisuća kuna.

 Foto: PU ličko-senjska

Jučer je u kotlovnici jednog poduzeća u Otočcu, temeljem pravomoćne presude Općinskog suda u Gospiću, uništeno  95,7 kg rezanog duhana, čija se ukupna tržišna vrijednost procjenjuje na 38 tisuća kuna.

Navedeni duhan su 17. rujna 2013. godine na autocesti A1 zatekli policijski službenici Mobilne jedinice granične policije MUP-a u Passatu zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak iz Zemunika Donjeg.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske tada su izvršili pretragu navedenog vozila temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, kojom prilikom su pronašli duhan koji su privremeno oduzeli na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a protiv 41-godišnjaka su podnijeli kaznenu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine.



Stranica