Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ uručena prikupljena novčana sredstva

Slika vijesti 2013/listopad/Pcelice-gore.jpg

U prostoriji Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ u Gospiću, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar sa predstavnicima Ličko-senjske županije uručili su danas predsjednici Udruge Višnji Grgurić novčana sredstva koja su prikupljena tijekom humanitarne nogometne utakmice između ekipa Policijske uprave ličko-senjske i Ličko-senjske županije

Foto: PU ličko-senjska 

U prostoriji Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ u Gospiću, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar  sa predstavnicima Ličko-senjske županije uručio je danas predsjednici Udruge Višnji Grgurić novčana sredstva koja su prikupljena tijekom humanitarne nogometne utakmice između ekipa Policijske uprave ličko-senjske i Ličko-senjske županije, a koja se je odigrala u sklopu obilježavanja Dana policije, 28. rujna u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću. 

Udruga je osnovana 2010. godine u svrhu organiziranja i okupljanja roditelja djece s poteškoćama u razvoju, kao i drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života naše djece i njihovih roditelja. 

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske istaknuo je da ova današnja skromna donacija potvrđuje da Policijska uprava ličko-senjska djeluje proaktivno kroz razvijanje partnerskog odnosa koji je proklamiran projektom „Policija u zajednici“,  te naglasio da se policijska uloga ne svodi samo na suzbijanje i sprječavanje kriminaliteta, već podrazumijeva i osiguranje i brigu o svim garađanima. 

Predsjednica Udruge  zahvalila se na doniranim novčanim sredstvima, te naglasila koliko im mnogo znači ovakva pomoć kroz koju im se poručuje da nisu sami i zaboravljeni.



Stranica