U prometu budite savjesni i odgovorni

Slika /2024/auto fleš.jpg

Čuvajte svoj život i život svih ostalih sudionika u prometu

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 11 prometnih nesreća, u kojima je 1 osoba teško ozlijeđena, 1 lakše ozlijeđena i 9 prometnih nesreća s materijalnom štetom.
 
Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u subotu, 22. lipnja 2024. godine u 7.50 sati na dionici državne ceste broj 8, kod mjesta Živi Bunari, kada je 46-godišnji državljanin Italije upravljao motociklom talijanske nacionalne oznake, iz smjera Jablanca u smjeru Senja, te je počeo pretjecati vozilo ispred sebe koje je također počelo pretjecati kamper ispred. Tada je vozač motocikla počeo kočiti i izgubio je nadzor nad motociklom, udario je u kameni stup te pao na kolnik. Vozač motocikla je teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju u KBC Rijeka, a sve činjenice i okolnosti ove prometne nesreće se utvrđuju.
 
Jedna osoba je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na području Novalje.
 
Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2), Senja (2), Novalje (2), Gospića (1), Donjeg Lapca (1) i Korenice (1).
 
Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise!

Pisane vijesti