U prometnoj nesreći vozač motocikla teško ozlijeđen

Jučer, 09. srpnja oko 16,40 sati u Senju, na križanju ulica Višala i Kaetana Knežića, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 09. srpnja oko 16,40 sati u Senju, na križanju ulica Višala i Kaetana Knežića, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se kada je 24-godišnjak iz Senja, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat“ gospićkih registracijskih oznaka, započeo radnju uključivanja iz ulice Višala u ulicu Kaetana Knežića, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, kojom prilikom nije propustio motocikl marke „Suzuki“ kojim je iz smjera Vratnika u smjeru Senja upravljao 22-godišnji češki državljanin, kojom prilikom dolazi do udara prednje strane motocikla u prednju lijevu stranu osobnog automobila, nakon čega vozač motocikla pada na kolnik.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen, a protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica