U prometnoj nesreći u Štikadi ozlijeđene tri osobe

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/pn Novoselo.jpg

Jučer, 26. lipnja oko 19.20 sati na dijelu državne ceste broj 50 kod mjesta Štikada, Općina Lovinac, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

 Foto: Pu ličko-senjska/Ilustracija

Jučer, 26. lipnja oko 19.20 sati na dijelu državne ceste broj 50 kod mjesta Štikada, Općina Lovinac, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se kada je 37-godišnjak iz Zadra, upravljajući s osobnim automobilom marke „BMW“ zadarskih registracijskih oznaka iz smjera Gospića u smjeru Gračaca, započeo radnju skretanja ulijevo a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, kojom prilikom je sa prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji desni dio osobnog vozila marke „Opel Corsa“ zadarskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 40-godišnjak iz Gračaca, koji je u tom trenutku vršio radnju pretjecanja „BMW-a“.

Prilikom sudara „Opel Corsa“ u kojoj su se uz vozača nalazile i tri putnice, odbačena je van kolnika.

U toj prometnoj nesreći jedna putnica u „Opel Corsi“ zadobila je teške tjelesne ozlijede, dok su ostale dvije putnice zadobile lake tjelesne ozlijede okvalificirane u Općoj bolnici u Zadru.  

Protiv vozača „BMW-a“ biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica