U prometnoj nesreći u Otočcu ozlijeđene tri osobe

U subotu, 15. listopada oko 19.50 sati na državnoj cesti D50, u Ulici Ive Senjanina ispred kućnog broja 29, u Otočcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. 

U subotu, 15. listopada oko 19.50 sati na državnoj cesti D50, u Ulici Ive Senjanina ispred kućnog broja 29, u Otočcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak iz Otočca upravljajući osobnim vozilom marke „Opel Vectra“, gospićkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Kompolja u smjeru Otočca, uslijed alkoholiziranosti (1,96 g/kg), izgubio nadzor nad upravljačem, sletio u desno van kolnika, gdje je desnom stranom vozila udario u željeznu ogradu, vlasništvo 71-godišnjaka iz Otočca, nakon čega se zarotirao te zadnjim dijelom vozila udario u zid kuće istog vlasnika. 

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 18-godišnjakinja iz Otočca, putnica iz vozila, dok su lakše ozljede zadobili vozač i 34-godišnjak iz Otočca, putnik iz vozila, koje su  im ozljede okvalificirane u Općoj bolnici Ogulin.   

Protiv vozača će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  



Stranica