U prometnoj nesreći na A-1 dvije osobe smrtno stradale

Jučer, 24. ožujka oko 14,30 sati na dionici autoceste A1 u smjeru Splita, u visini mjesta Ličko Lešće, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama 

Jučer, 24. ožujka oko 14,30 sati na dionici autoceste A1 u smjeru Splita, u visini mjesta Ličko Lešće, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama. 

Prometna nesreća dogodila se kada je 46-godišnjak iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom marke „Audi“ zagrebačkih registracijskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem i udario u zadnju lijevu bočnu stranu parkiranog vatrogasnog vozila marke „Mercedes“, zagrebačkih registracijskih oznaka, koje se nalazilo zaustavljeno na zaustavnoj traci poradi osiguranja mjesta događaja prethodne prometne nesreće, nakon čega se Audi odbio i udario u zaštitnu metalnu ogradu. 

Uslijed zadobivenih ozlijeda na mjestu događaja je preminuo 46-godišnji vozač Audija iz Zagreba, dok je 41-godišnji putnik iz Audija preminuo u Općoj bolnici u Gospiću. U istoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji putnik iz Audija koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. 

Očevid prometne nesreće izvršila je općinska državna odvjetnica iz Gospića, koja je izdala nalog za provođenje obdukcije poginulih.



Stranica