Tijekom vikenda jedna teška krađa i tri krađe

Slika FOTKE ZA VIJESTI/traka06.jpg

 Tijekom proteklog vikenda, od 27. do 29. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna teška krađa i tri krađe:

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda, od 27. do 29. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna teška krađa i tri krađe: 

U petak, 27. srpnja, u predjelu Kozjačke Drage, na prostoru Nacionalnog parka „Plitvička Jezera“,nepoznati počinitelj ili više njihiskoristio je odsutnost 33-godišnjeg nizozemskog državljana, te mu sa drvenog stola gdje je isti objedovao otuđio torbu sa kamerom, mobitelom i osobnim dokumentima.

Noću 27./28. srpnja, u mjestu Stara Novalja, na parkiralištu plaže Planjka, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u kiosk „Tiska“ iz kojeg je otuđio manji novčani iznos, te za sada neutvrđenu  količinu „sim“ kartica i cigareta raznih marki.

U subotu, 28. srpnja, u mjestu Ribarica, Općina Karlobag, nepoznati počinitelj ili više njih, iskoristio je odsutnost 59-godišnje vlasnice iz Ribarice i ušao u kuću, iz koje je otuđio veći novčani iznos.

U nedjelju, 29. srpnja, u ulici Ivana Lenkovića u Senju, nepoznati počinitelj ili više njih, ušao je u apartman vlasništvo 78-godišnjaka iz Senja, iz kojeg je otuđio manji novčani iznos, osobne dokumente i rezervne ključeve osobnog automobila na štetu  38-godišnje češke državljanke, koja je taj apartman unajmila.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica