Teško ozlijeđen od pada do kojeg je došlo uslijed udara bure

Slika FOTKE ZA VIJESTI/policija i HMP.jpg

Jučer, 9. veljače, nakon zaprimljene dojave da se u mjestu Šarić Draga, Općina Karlobag, u kabini teretnog vozila slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, nalazi muškarac u besvjesnom stanju, na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske i liječnica Ambulante Karlobag. 

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Jučer, 9. veljače, nakon zaprimljene dojave da se u mjestu Šarić Draga, Općina Karlobag, u kabini teretnog vozila slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, nalazi muškarac u besvjesnom stanju, na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske i liječnica Ambulante Karlobag. Provedenim izvidima utvrđeno je da se radi o 58-godišnjaku iz Nove Gradiške, koji nije imao vidljivih ozljeda, te da je prekjučer, 8. veljače oko 20,30 sati, nakon parkiranja teretnog vozila zbog loših vremenskih uvjeta (na toj dionici državne ceste broj 8 promet je bio u prekidu zbog jakih udara bure), izišao iz kabine i pješice krenuo prema vozačima drugih teretnih vozila. U jednom trenutku, uslijed jakog bočnog udara vjetra (bure) pao je na kolnik, ali se odmah ustao i došao do ostalih vozača sa kojima je razgovarao, nakon čega se vratio u teretno vozilo s kojim je upravljao. Tijekom večeri još jednom je došao do drugih vozača ne žaleći se na ozljede. U jutarnjim satima 9. veljače u kabini, bez svijesti su ga pronašli ostali vozači i o pronalasku obavijestili Centar 112.

On je kolima HMP prevezen u Opću bolnicu Gospić a potom u KBC Dubrava, gdje su mu kvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život.   



Stranica