Teško ozlijeđen motociklist

Jučer, 25. rujna oko 11.40 sati na državnoj cesti 23, u mjestu Majorija, Grad Senj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.  

Jučer, 25. rujna oko 11.40  sati  na državnoj cesti 23, u mjestu Majorija, Grad Senj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kada je 55-godišnji državljanin Mađarske, upravljajući s motociklom marke “Yamaha”, mađarskih nacionalnih oznaka, iz smjera Senja u smjeru Žute Lokve, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, te prešao na prometnu traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera  i udario u osobno vozilo marke „Peugeot 307“, riječkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 50-godišnjak iz Rijeke. Iza navedenog motocikliste kretao se 26-godišnji državljanin Mađarske, upravljajući motociklom marke „Suzuki“, mađarskih nacionalnih oznaka, koji je uslijed ne držanja potrebitog razmaka prednjim kotačem svoga motocikla udario u zadnji kotač motocikla  marke “Yamaha”, koji se nalazio prevrnut na kolniku.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 55- godišnji državljanin Mađarske, koji je  prevezen  u KBC Rijeka, gdje  je zadržan na daljnjem liječenju.

Očevid na licu mjesta događaja obavili policijski službenici  PU ličko-senjske.

                                              



Stranica