Teške krađe i krađe evidentirane tijekom proteklog vikenda

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu

U petak, 19. kolovoza 2022. godine, nepoznati počinitelj je u mjestu Bunica, Grad Senj provalio u kamper vozilo poljskih nacionalnih oznaka i iz njega otuđio žensku torbu s dokumentima i osobnim stvarima.   

 

U subotu 20. i nedjelju 21. kolovoza u klubovima na plaži Zrće u Novalji nepoznati počinitelji su otuđili zlatne lančiće otrgnuvši ih s vrata talijanskom i njemačkom državljaninu.

 

Noću 20./21. kolovoza nepoznati počinitelji provalili su u dva apartmana u Novalji iz kojih su otuđili novac i sunčane naočale vlasništvo četiriju talijanskih državljanki te  novac i nakit vlasništvo državljanke Sjeverne Makedonije

 

U nedjelju iz noćnog kluba u Novalji, nepoznati počinitelj je iz oko pojasne torbice vlasništvo njemačke državljanke otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima.
 
U nedjelju, 21. kolovoza 2022. godine iz dva otključana apartmana u Novalji nepoznati počinitelj otuđio je novac, ručne satove i sunčane naočale vlasništvo 23-godišnjeg austrijskog državljanina i  petero talijanski državljana.  

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 
 

Stranica