Smrtno stradao u prometnoj nesreći u Budaku

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV u Budackoj.jpg

U subotu, 6. listopada oko 22.55 sati na državnoj cesti 25, u mjestu Budak, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom

Foto: Ilustracija

U subotu, 6. listopada oko 22.55 sati na državnoj cesti 25, u mjestu Budak, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom.

Prometna nesreća se dogodila kada je 19-godišnjak iz Perušića, upravljajući prije stjecanja prava teretnim vozilom Opel Astra, varaždinskih registracijskih oznaka, iz smjera Gospića u smjeru Ličkog Osika, izlaskom iz lijevog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja prešao na kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, te prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila BMW-a, gospićkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak iz Perušića.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnji vozač teretnog vozila, dok su 18-godišnji i 19-godišnji putnici iz njegovog vozila zadobili lake tjelesne ozljede, kao i 24-godišnji vozač BMW-a.

Očevid prometne nesreće obavila je općinska državna odvjetnica iz Gospića uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.

Po nalogu državne odvjetnice koja je rukovodila očevidom, biti će izvršena obdukcija.



Stranica