Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/podrucje PU LS 2.jpg

Tijekom proteklog produženog vikenda od 23. do 26. prosinca, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, 11 prometnih nesreća te pet narušavanja javnog reda i mira.

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Tijekom proteklog produženog vikenda od 23. do 26. prosinca, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, 11 prometnih nesreća te pet narušavanja javnog reda i mira. 

Kriminalitet

Po jedno kazneno djelo evidentirano je na području Otočca i Novalje (teška krađa), te Korenice (izazivanje prometne nesreće). 

Promet

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se na području Senja. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice. U njima su ozlijeđene tri osobe, od kojih jedna teško i dvije lako. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (5), Gospića (1), Korenice (1) i Novalje (1).  

Javni red i mir

Jedno narušavanje počinjeno je tučnjavom (Gospić) i četiri svađom i vikom (Otočac – 2, Gospić – 1 i Korenica - 1). Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.



Stranica