Razriješeno razbojništvo u Komiću

Slika FOTKE ZA VIJESTI/uhicenik03.jpg

Jučer, 23. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja Obrovca, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili  kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja Obrovca, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva. On je 21. svibnja 2012. godine u jutarnjim satima, nakon prethodnog dogovora, sa svojim vozilom dovezao 36-godišnjaka s područja Drniša i 23-godišnjeg srpskog državljana, blizu imanja 74-godišnjaka iz Komića, na kojem se nalazio i njegov 47-godišnji sin, nakon čega su 36-godišnjak i 23-godišnjak fizički napali i vezali vlasnika imanja i njegovog sina, te od njih otuđili oko 6 tisuća kuna.

Policija traga za ostalom dvojicom počinitelja, a 21-godišnjak će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njih trojice bit će podnijeto izvješće kao dopuna kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.



Stranica