Radni sastanak rukovoditelja Policijske uprave ličko-senjske sa sindikalnim povjerenicima

Slika vijesti 2013/veljača 2013/sastanak sa sindikatima.jpg

U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske danas je održan radni sastanak rukovoditelja Policijske uprave ličko-senjske sa sindikalnim povjerenicima. Sastanak je otvorio načelnik Policijske uprave gospodin Ante Podnar

 Foto: PU ličko-senjska

U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske danas je održan radni sastanak rukovoditelja Policijske uprave ličko-senjske sa sindikalnim povjerenicima. Sastanak je otvorio načelnik Policijske uprave gospodin Ante Podnar koji je istaknuo važnost ovakvih radnih sastanaka, te da je cilj ovog sastanka utvrditi sve probleme s kojima se susreću policijski službenici i rješavanje tih problema uz međusobnu suradnju policije i sindikata.

Povjerenici triju sindikata za Policijsku upravu ličko-senjsku (SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE, NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a, OPĆI SINDIKAT MUP-a) pohvalili su inicijativu načelnika Policijske uprave kojoj je cilj da se svi problemi policijskih službenika rješavaju na ovakvim zajedničkim sastancima, te su iznijeli probleme s kojima se susreću policijski službenici, čije rješavanje je dogovoreno u suradnji sa rukovoditeljima u Policijskoj upravi.



Stranica