Radni sastanak načelnika Općine Brinje i načelnika Policijske uprave ličko-senjske

Slika vijesti/2012/studeni/Izaslanstvo Pu Ličko-senjske sa načelnikom Općine Brinje.JPG

Danas, 28. studenog u prostorijama Općine Brinje, održan je radni sastanak načelnika Općine Brinje i načelnika Policijske uprave ličko-senjske. Sastanku su prisustvovali i zamjenik načelnika Policijske uprave Mladen Kranjčević i načelnik Policijske postaje Otočac Zvonko Vrban 

Danas, 28. studenog u prostorijama Općine Brinje, održan je radni sastanak načelnika Općine Brinje Ivice Mesića i načelnika Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnara. Sastanku su prisustvovali i zamjenik  načelnika Policijske uprave Mladen Kranjčević i načelnik Policijske postaje Otočac Zvonko Vrban. Tom prilikom načelnik Policijske uprave ličko-senjske istaknuo je da zajedničkim snagama treba raditi na postizanju što bolje kvalitete života u zajednici, te da će se u budućem razdoblju posebna pozornost posvetiti mladima, odnosno prevenciji i suzbijanju delinkventnih obrazaca ponašanja, kako bi se povećao osjećaj sigurnosti kod građana.

Načelnik Općine Brinje u svom osvrtu dao je punu podršku svim aktivnostima policije kojima je cilj ostvarivanje povoljnog stanja sigurnosti, naglašavajući kako je dobra suradnja lokalne samouprave i policije preduvjet za postizanje što veće razine sigurnosti građana.



Stranica