Prouzročila nesreću vozeći pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV u Budackoj.jpg

U petak, 18. siječnja u 23.50 sati u Smiljanskoj ulici u Gospiću, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Prometna nesreća se dogodila kada je 19-godišnjakinja s područja Grada Gospića, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje, sa osobnim vozilom marke "Golf“ gospićkih registracijskih oznaka 

Foto: Ilustracija

U petak, 18. siječnja u 23.50 sati u Smiljanskoj ulici u Gospiću, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Prometna nesreća se dogodila kada je 19-godišnjakinja s područja Grada Gospića, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje, sa osobnim vozilom  marke "Golf“ gospićkih registracijskih oznaka, iz smjera centra grada u smjeru mjesta Smiljan, uslijed alkoholiziranosti (2,68 g/kg), izgubila nadzor nad upravljačem i sletjela ulijevo van kolnika gdje je prednjim desnim dijelom vozila udarila u zadnji lijevi dio parkiranog vozila. 

Zbog sumnje da će nastaviti sa daljnjom vožnjom u alkoholiziranome stanju, zadržana je u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv nje biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica