Prometne nesreće evidentirane tijekom proteklog produženog vikenda

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/motocikl.jpg

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 11 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, dvije osobe lakše ozlijeđene i osam prometnih nesreća je s materijalnom štetom.
 
Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je osoba teško ozlijeđena, a dogodila se u petak, 15. travnja 2022. godine u 16,40 sati na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Šušanj kada je 34-godišnji rumunjski državljanin upravljao motociklom rumunjske nacionalne oznake, iz smjera Karlobaga u smjeru Gospića i uslijed neprilagođene brzine kretanja prešao u suprotnu kolničku traku i udario u kameni zid. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Rijeka.
 
Prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene evidentirane su na području Otočca i Korenice, a s materijalnom štetom su evidentirane na području Gospića (6), Korenice (1) i Novalje (1).
 

Pisane vijesti