Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač 37-godišnji motocikla, a vozač drugog motocikla i 34- godišnjak iz Sesveta su lakše ozlijeđeni.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom dogodila  se 4. kolovoza na županijskoj cesti 5210, u Novalji, kada je 27-godišnji slovenski državljanin upravljajući osobnim vozilom slovenskih nacionalnih oznaka uslijed neprilagođene brzine kretanja te ne držanja potrebitog razmaka prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio motocikla slovačkih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 37-godišnji slovački državljanin, te u stražnji dio motocikla slovačkih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 27-godišnji slovački državljanin, koji su se kretali ispred njega. Od siline udara oba motocikla su odbačena u stražnji dio osobnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 34-godišnjak iz Sesveta, uslijed čega je isto vozilo prednjim dijelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila talijanskih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 51-godišnji talijanski državljanin, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen na kolniku zbog kolone vozila koja su se nalazila ispred njega.   
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač 37-godišnji motocikla, a vozač drugog motocikla i 34- godišnjak iz Sesveta su lakše ozlijeđeni.
Zbog izazivanja prometne nesreće protiv slovenskog državljanina je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica