Prometna nesreća kod Karlobaga

Jutros u 8.20 sati na državnoj cesti broj 8, na dijelu zvanom Izvidnica, Općina Karlobag, u smjeru juga, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama

Jutros u 8.20 sati na državnoj cesti broj 8, na dijelu zvanom Izvidnica, Općina Karlobag, u smjeru juga,  dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. 

Prometna nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak iz Zadra upravljajući Golfom zadarskih registracijskih oznaka iz smjera Zadra u smjeru Karlobaga, u desnom oštrom zavoju, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, prednjim lijevim dijelom vozila prešao na lijevu prometnu traku, te udario u prednji dio Renaulta, pulskih registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera, a s kojim je upravljao 70-godišnjak iz Pule.

Nakon sudara Golf se zarotirao i zaustavio na kolniku, a Renault se zadnjim dijelom zabio u zaštitnu metalnu ogradu, gdje je zbog siline udara vozač ostao priklješten u vozilu. Vozač Renaulta prevežen je u Opću bolnicu u Zadar, sa za sada neutvrđenim ozljedama. 

Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, a u vremenu od 8.30 sati do 12.57 sati promet na navedenoj dionici bio je zatvoren.



Stranica