Požar na obiteljskoj kući

Slika FOTKE ZA VIJESTI/pozar na kuci u D. Vagancu, Pl. Jezera.jpg

Danas, 31. siječnja oko 11.05 sati u mjestu Donji Vaganac, Općina Plitvička Jezera, na zasad neutvrđen način, izbio je požar u prizemlju obiteljske kuće, vlasništvo 76-godišnjaka, koju je koristila peteročlana obitelj iz Donjeg Vaganca.  

Foto: PU ličko-senjska

Danas, 31. siječnja oko 11.05 sati u mjestu Donji Vaganac, Općina Plitvička Jezera, na zasad neutvrđen način, izbio je požar u prizemlju obiteljske kuće, vlasništvo  76-godišnjaka, koju je koristila peteročlana obitelj iz Donjeg Vaganca. U trenutku izbijanja požara u kući se nalazilo dvoje djece u dobi od četiri i jedne godine. Požar su primijetili susjedi koji su iz kuće iznijeli djecu, te pozvali policiju i hitnu pomoć.  

Djeca su prevezena u Opću bolnicu Gospić, gdje su im okvalificirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije, nastale uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, te se nalaze izvan životne opasnosti.  

Požar u kojem su izgorjele tri prostorije, ugasili su vatrogasci JVP Plitvička Jezera, a uzrok požara i materijalna šteta utvrdit će se očevidom.  



Stranica