Posjet predstavnika Ureda za javnu sigurnost Grada Šangaja

  • Slika /vijesti 2019/20190709_131919.jpg
  • Slika

U sklopu posjeta Republici Hrvatskoj predstavnici Ureda za javnu sigurnost Grada Šangaja jučer su obišli Nacionalni park Plitvička jezera u pratnji policijskih službenica za prevenciju

Prilikom razgledavanja i uživanja u iznimnim prirodnim ljepotama jezera i slapova, policijske službenice za prevenciju upoznale su ih preventivnim projektima koje provodi Policijska uprava ličko-senjska, poglavito s programima koje provode u vrijeme turističke sezone kako bi zaštitili turiste i građane Republike Hrvatske.

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan detaljnije ih je upoznao s projektom Sigurna turistička sezona koji se provodi od 2006. godine, a u kojem sudjeluje 19 zemlja i svake godine se uključuje sve više država.

Načelnik Biljan je istaknuo kako mu je drago da i ove godine na područje Postaje granične policije Korenica, točnije na područje Nacionalnog parka Plitvička jezera, u sklopu navedenog projekta dolaze dva kineska policajca koji itekako svojim sunarodnjacima čine ugodniji boravak na području Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Priopćenja | Društvo i zajednica