Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske proveli edukaciju o minsko-eksplozivnim sredstvima

Slika FOTKE ZA VIJESTI/MES 2012 EDUKACIJA/DSCN2024 copy.jpg

Foto: PU ličko-senjska

U razdoblju od 22. veljače do 08. ožujka 2012. godine policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske su u cilju upoznavanja s opasnostima koje prijete prilikom pronalaska ili fizičkog kontakta s minsko-eksplozivnim ili drugim opasnim sredstvima, te u svrhu podizanja razine sigurnosti i smanjivanju broja stradalih osoba, poglavito djece, proveli edukaciju učenika nižih uzrasta osnovnih škola na području Županije ličko-senjske.

Edukacija je provedena u osnovnim školama u Bilaju, Lovincu, Gospiću, Perušiću, Ličkom Osiku, Donjem Lapcu, Udbini, Vrhovinama, Ličkom Lešću, Čovićima, Sincu, Korenici, Otočcu, Brinju, Kuterevu, Senju, Mukinjama, Gornjem i Donjem Kosinju.

Edukaciji je prisustvovalo ukupno 522 djece, koja su imala priliku vidjeti i razgledati školska minsko-eksplozivna sredstva, te postavljati pitanja policijskim službenicima na koja su oni spremno odgovarali. 



Stranica