Policijska postaja Otočac sudjelovala na manifestaciji Eko etno Gacka

Slika vijesti 2015/SRPANJ/eko etno Gacka.jpg

U subotu 25. srpnja 2015. u 18 sati u gradskom parku u Otočcu održana je 12. po redu manifestacija EKO ETNO GACKA. Cilj Eko Etno Gacka je okupiti izlagače autohtonih proizvoda iz Gacke, Like i drugih županija Hrvatske 

Foto: PP Otočac

U subotu 25. srpnja 2015. u 18 sati  u gradskom parku u Otočcu održana je 12. po redu manifestacija EKO ETNO GACKA. Cilj Eko Etno Gacka je okupiti izlagače autohtonih proizvoda iz Gacke, Like i drugih županija Hrvatske. Uz izložbeno-prodajni sajam suvenira, rukotvorina, autohtonih prehrambenih proizvoda, posjetioci sajma uživali sui u događanjima u sklopu sajma: natjecanjuu kuhanju lovačkog kotlića, igraonicamaza djecu,nastupima kulturno-umjetničkih udruga.

U sklopu navedene manifestacije policijski službenici Policijske postaje Otočac postavili su informativni pult na kojem su građanima dijelili promidžbene materijale, informacije i savjete o samozaštitnom ponašanju, a sve s ciljem uspostavljanja kvalitetnih komunikacija na razini lokalne zajednice, kako bi se što bolje upoznali sa problemima lokalne zajednice, a njihovim rješavanjem unaprijedila sigurnost i ukupna kvaliteta života.



Stranica